Gledaj

Članci

 • Objavljeno: 24.10.2014.

  Jedva ste dočekali kraj tjedna i ne možete se suočiti s kaosom u vlastitoj kući? Pustite klincima odličan film i napravite si kupku ili se opustite u društvu prijateljica uz kakvu satiričnu komediju. Dobar dokumentarac proširit će vam vidike, a za ljubitelje dobre stare akcije uvijek će se naći koji filmski dragulj koji vam donosi HBO Adria. Uživajte u bogatom programu ovoga vikenda i sljedećih tjedan dana, a usput odigrajte i nagradni kviz u organizaciji B.neta i HBO-a!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 23.10.2014.

  Filmsko-televizijskim "inceptionom", odnosno slučajevima kada se televizija bavi televizijom, već smo se pozabavili – svima su vam sigurno poznate serije Televizijska posla (u originalu - 30 Rock) ili Murphy Brown – a ovoga puta bavimo se televizijom u filmu. Humoristične satire, ozbiljnije kritike društva ili ponekad – sve u jednom. Ovo su filmovi koji su se pozabavili najpopularnijim medijem današnjice.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 18.10.2014.

  Znamo zaboraviti koliko ponavljanje može biti lijepo. U konstantnoj borbi s ograničenim vremenom i u stalnoj potrazi za onim "novim", često smetnemo s uma koliko je površno pogledati nešto samo jednom. To nikako nije dovoljno ni da primijetimo, a kamoli zapamtimo sve detalje. Djeca nemaju takve kočnice, a odrasli ih znaju tek djelomično zaobići, tako što si dopuste da mnogo puta gledaju baš crtiće. Evo onih koje mi znamo napamet, kao da nam je pet godina!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 17.10.2014.

  Hitno vam treba predah od djece koja vam skaču po glavi? Tu je odličan dječji film koji će ih zaokupiti barem na sat-dva! Žudite za pametnim SF-om? Ovoga tjedna nudimo neobičnu SF komediju koja će zadovoljiti i najstrožeg filmofila. Na poslu su vas izmoždili i treba vam brza i žestoka akcija? Sve to i više možete pronaći u bogatom programu u sljedećih tjedan dana! I usput odigrati nagradni kviz u organizaciji B.neta i HBO-a!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 11.10.2014.

  Još otkako se irski pisac Sheridan Le Fanu poigravao tematikom lezbijske ljubavi u priči o vampirici u noveli Camilla i otkako su čitatelji gutali Drakulu Brama Stokera u potrazi za prikrivenim opisima erotike koji današnjem čitatelju potpuno izmiču, vampiri i seks neraskidivo su povezani. A kada na scenu stupe filmske i TV adaptacije u kojima ih utjelovljuju seksi glumci, temperatura samo raste.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 10.10.2014.

  HBO Adria proteklog je vikenda proslavila 10. rođendan. Vodeća premium televizijska mreža u Hrvatskoj i regiji obilježila je važnu obljetnicu na najbolji mogući način: vrhunskim TV programom! A vrhunski program možete naći svakoga dana na nekom od HBO-ovih programa, bilo da je riječ o odličnoj drami, uzbudljivim blockbusterima, superjunačkim spektaklima ili animiranim filmovima. Pogledajte koje vam emisije iz bogate programske ponude izdvajamo za sljedećih tjedan dana i odigrajte nagradni kviz u organizaciji B.neta i HBO-a!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 10.10.2014.

  Meditacija je istočnjačka duhovna vježba koja se danas koristi za opuštanje tijela i uma te otklanjanje negativnih misli. Meditacija ne samo da je korisna nego je i preporučljiva jer smanjuje otkucaje srca, poboljšava koncentraciju, omogućava nam opuštanje nakon dugog radnog dana, a može i otkloniti određeni zdravstveni ili duševni problem. Postoje razne tehnike meditacije, koje se odabiru ovisno o cilju. Donosimo vam filmove o meditaciji čiji su ciljevi sasvim jedinstveni i drukčiji. A nakon opuštanja uz čitanje, zaigrajte kviz programa myZen.tv!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 07.10.2014.

  Aerobik, pilates, boks, tenis… Izbor aktivnosti uistinu je velik, a znamo da je vježbanje važno za održavanje dobre tjelesne forme. Pravilnom prehranom i ciljanim vježbama svoje tijelo možete dovesti do željenih proporcija te poboljšati kondiciju. Osim pozitivnog utjecaja na tjelesno zdravlje, bavljenje sportom utječe na dobro raspoloženje, ublažava tjeskobu, depresiju i stres, ali i poboljšava mentalne sposobnosti. Ako se još ne bavite nekim sportom, možda će vas ovi glumci i glumice u vrhunskoj formi natjerati na promjenu mišljenja. Osim vježbanja, ne zaboravite na nagradni kviz programa myZen.tv!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 03.10.2014.

  Jeste li znali da vam umjereno svakodnevno vježbanje može produžiti životni vijek za gotovo dvije godine, a ozbiljnija redovita fizička aktivnost i do četiri godine? Tjelovježba nam ne donosi samo bolju fizičku kondiciju već ima i mnogo psihičkih benefita – smanjuje stres, povećava samopouzdanje, olakšava tjeskobu, poboljšava koncentraciju i pamćenje te popravlja raspoloženje. No ponekad je teško naći motivaciju za vježbanje, stoga vam preporučujemo filmove koji će vas zasigurno inspirirati! A nakon gledanja i vježbanja, odigrajte nagradni kviz programa myZen.tv!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 02.10.2014.

  HBO Adria, vodeća premium televizijska mreža u Hrvatskoj i ostatku regije, ovoga vikenda slavi 10. rođendan. Za svoju godišnjicu HBO je pripremio 48 sati vrhunske zabave za cijelu obitelj pa će se tako na rođendanskom meniju naći vrhunski blockbusteri, među kojima izdvajamo za Oscara nominiranu dramu Prije ponoći, superjunački spektakl Čovjek od čelika, hit legendarnoga Ridleya Scotta Savjetnik, animirane filmove Turbo, Šetnja s dinosaurima 3D i mnoge druge...

  IMA JOŠ!

Po čemu se surfa

Vijesti iz B.net-a

El Clasico - UŽIVO na B.netu

Objavljeno: 24.10.2014.

Gledaj UŽIVO na B.netu sraz španjolskih nogometnih bogova. Barcelona - Real 25.10.2014. od 18.00h na SK1 (dostupan već u Osnovnom paketu) bez dodatne naknade.

novije

slika naslovnice časopisa

Broj 51. Listopad 2014.