Gledaj

Članci

 • Objavljeno: 17.04.2014.

  Ako već ovoga mjeseca niste posjetili obližnje kinodvorane i uživali u avanturama novih X-Mena ili se plašili strašne Godzille, predstavljamo vam nekoliko blockbustera zbog kojih ćete zasigurno kupiti ulaznicu za kino i ove promjenjive travanjske dane provesti pred velikim platnom. Malo povijesnog spektakla, malo smijeha, mnogo akcije i jedan odličan SF! Kino u travnju nas čeka i mi jedva čekamo kino!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 16.04.2014.

  Glumio je u više od pedeset filmova, osvojio Zlatni globus i nagradu Screen Actors Guild kao najbolji glumac, a nakon što je 2003. godine prvi put utjelovio kapetana Jacka Sparrowa, svima se utisnuo u pamćenje kao iznimno talentirani tip koji voli glumiti čudne likove. I nije ni čudo, jer nakon što je na velikim ekranima prije 19 godina debitirao u Stravi u Ulici brijestova, glumio je Edwarda Škarorukog, čudaka kojega je iznjedrila neobična mašta Tima Burtona, s kojim je Depp poslije surađivao na još osam filmova. No bizarni likovi koje je glumio nisu bili samo oni iz Burtonovih filmova.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 14.04.2014.

  Kraljev Grudobran uljuljkan je u lažno ozračje mira i pobjede nakon "događaja" na Crvenom vjenčanju i priprema se za nadolazeće Purpurno vjenčanje kralja Joffreya i njegove kraljice Margaery, koje će obitelji Lannister i Tyrell združiti u zlobi i pakosti. Prisjećamo se početka nove sezone svima omiljene serije i likova koji su odigrali ključne uloge u borbi za Željezno prijestolje te upoznajemo nova lica koja će zasigurno svima dodatno pomrsiti račune. Valar Morghulis!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 13.04.2014.

  Tijekom desetljeća postojanja glamurozni je Hollywood privlačio ljude sa svih strana svijeta, ali i svih profesija pa ne čudi što postoji prilično velik broj mafijaša povezanih s filmom, ali i jednako velik broj filmskih zvijezda na neki način povezanih s mafijom. Svakako je najpoznatiji slučaj legendarni Frank Sinatra za kojega kažu ne samo da je bio povezan s mafijom već se koristio i mafijaškim metodama i nasiljem, dok je najsvježiji filmski primjer snagator Steven Seagal.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 12.04.2014.

  Napokon smo dočekali novu sezonu Igre prijestolja i razveselili se što ponovno, uz pripadajuću glazbu, gledamo uvodnu špicu ove HBO-ove vrhunske produkcije. To nas je ponukalo da sjednemo, dobro razmislimo i prisjetimo se kojim smo se sve uvodnim špicama najdražih nam serija toliko veselili. I priznajemo, ponekad i zapjevali uvodnu pjesmu i pustili da špica završi premda smo je već mnogo puta pogledali.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 09.04.2014.

  Premda smo još 2009. godine slušali svakojake glasine o mogućoj filmskoj ekranizaciji ove kultne SF serije, Variety navodi kako Battlestar Galactica napokon dobiva svoju filmsku verziju, a iza cijele priče navodno stoji studio Universal. Vijest nas je toliko oduševila da smo glasno i u maniri serijala uzviknuli: "So say we all!", pogotovo kada smo doznali da će na projektu sudjelovati i kreator originalne serije iz 1987. godine, Glen A. Larson. Frak yeah!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 07.04.2014.

  Počinje. POČINJE! Oprostite što urlamo, ali BIT ĆE TOGA JOŠ! Ne možemo si pomoći, večeras na HBO-u počinje četvrta sezona Igre prijestolja! Na ovom ćemo se mjestu nalaziti svakog ponedjeljka kako bismo analizirali prethodnu epizodu, VRIŠTALI VELIKIM SLOVIMA nakon šokantnih zbivanja kojih neće manjkati i pripremili se na uzbuđenja koja nam slijede. Za svojevrsno zaigravanje u ovom nultom izdanju prisjetit ćemo se najupečatljivijih trenutaka iz dosadašnjih sezona.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 06.04.2014.

  Prilično je velik broj filmaša koji su u svojim filmovima odlučili angažirati naratora koji prepričava radnju filma. Oni manje daroviti koriste ga kako bi nam dodatno pojasnili što se zbiva na ekranu prepričavajući ono što vidimo, dok oni talentiraniji naratora koriste na mnogo efektniji način pa je njihove filmove gotovo nemoguće zamisliti bez njegova glasa. Slijedi ljestvica filmova u kojima su odradili vrhunski posao.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 04.04.2014.

  Uz filmsku glazbu, najjače asocijacije na pojedini film predstavljaju same scene. Neke su od njih prepoznatljive "iz aviona", poput bruklinske prodavaonice cigareta u kojoj Harvey Keitel, Lou Reed, Giancarlo Esposito i još sijaset glumaca raspredaju priče o smislu života, a neke pak čine značajan dio prihoda cijele države. Ne vjerujete? Pitajte tunižane koliko im se isplatio posjet Georgea Lucasa 1977. godine Djerbi i Ksar Hadadi!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 02.04.2014.

  Slavno Željezno prijestolje još slavnijeg i vjerojatno najpopularnijeg televizijskog programa posljednjeg desetljeća stiglo je u Zagreb! Od danas 2. travnja pa sve do nedjelje 6. travnja prijestolje Westerosa bit će izloženo za javnost u predvorju trgovačkog centra Avenue Mall Zagreb, a svi će posjetitelji centra imati priliku, barem nakratko, biti dio spektakla serijala. Ako se obožavatelj Igre prijestolja, obavezno svratite do Avenue Malla i ne propustite fotografirati se na Željeznom prijestolju!

  IMA JOŠ!

Po čemu se surfa

Vijesti iz B.net-a

Super paketi

Objavljeno: 15.04.2014.

B.net od danas nudi nove Super pakete koji uključuju kombinaciju digitalne televizije, fiksne telefonije i neograničenog surfanja internetom po značajno većim brzinama. Tako sada brzina interneta u Super 3D paketu iznosi do 20 Mbit/s, a u Super 2D paketima do 15 Mbit/s, što je znatno povećanje u odnosu na dosadašnje brzine do 12 Mbit/s u paketima.

novije

slika naslovnice časopisa

Broj 45. Travanj 2014.