Gledaj

Članci

 • Objavljeno: 29.08.2014.

  Forbes je objavio svoju godišnju ljestvicu najbolje plaćenih televizijskih glumaca. Na vrhu se treću godinu u nizu nalazi Ashton Kutcher, a društvo mu prave Jim Parsons i Johnny Galecki koji u svoje novčanike još nisu spremili nove povišice, stoga bi mogli sljedeće godine još bolje kotirati. Svoj debi među najbolje plaćenih petnaest ostvario je Kevin Spacey, a svoje mjesto nikome nema namjeru prepustiti Charlie Sheen, kojemu se nekadašnji angažman u Dva i pol muškarca još uvijek novčano isplati.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 28.08.2014.

  Prije točno dvadeset godina snimljen je Pakleni šund, kultni klasik koji je proslavio redatelja Quentina Tarantina i oživio karijeru Johna Travolte koji prethodno dugo vremena nije snimio zapaženiji film, osim lakonotne komedije Gle tko to govori. Nakon uspjeha Paklenog šunda Travolta je odjednom postao jedan od najprofiliranijih glumaca devedesetih, snimivši niz solidnih hitova kao što su Fenomen, Michael i Čovjek bez lica. Međutim, u zoru novoga tisućljeća sve je otišlo nizbrdo zbog filma Bojno polje Zemlja, ekranizacije istoimenog romana L. Rona Hubbarda.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 27.08.2014.

  Najnapetiji dio TV serije uvijek je onaj u kojemu životi likova vise o koncu, a to je u seriji koja se bavi bolnicama, pacijentima i bolestima uobičajena pojava. Nije stoga jednostavno snimiti medicinsku seriju u kojoj se ta napetost nastavlja iz epizode u epizodu i pritom ne zasjeniti stalne likove i njihove živote – prave razloge zbog kojih se dobrim serijama uvijek vjerno vraćamo. Donosimo pregled najboljih serija o liječničkoj struci koje smo imali prilike gledati na malim ekranima.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 23.08.2014.

  Devedesetih godina prošlog stoljeća više ništa nije bilo kao prije. Novo je doba označilo raskid s prenapuhanim, prenatapiranim, prenapirlitanim i u svemu "pre" osamdesetima. Televizija je shvatila da zabava ne mora nužno biti niti arhetipski crno-bijela niti saharinski čedna. Svijet se mijenjao, televizija se mijenjala s njime, a ovo je pregled nezaboravnih likova koje nam je podarilo ovo vrlo, vrlo čudno desetljeće.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 14.08.2014.

  Kao što smo već najavili - cijeli mjesec kolovoz rezerviran je za filmske zvijezde. Svake večeri tako možemo gledati po tri filma najpoznatijih holivudskih glumaca kao što su Bruce Willis, Samuel L. Jackson, George Clooney, Jessica Alba, Frances McDormand ili legendarni Steven Seagal. Isto tako, svakoga dana čitajte najzanimljivije i malo poznate činjenice o spomenutim glumcima i filmovima u kojima su glumili kroz seriju tekstova o njihovim najboljim ulogama. Stvar je vrlo jednostavna - gledajte KinoTV, čitajte Online.hr i osvojite DVD!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 08.08.2014.

  Mjesec kolovoz rezerviran je za KinoTV koji je posvetio svoj program filmskim zvijezdama. Tako ćemo svake večeri tijekom kolovoza gledati po tri filma zvijezda kao što su Bruce Willis, Samuel L. Jackson, George Clooney, Colin Firth, Tilda Swinton ili Jessica Alba. No to nije sve - Online.hr posvećuje posebnu pažnju svakom glumcu kroz seriju tekstova o najboljim ulogama KinoTV zvijezda. No, ni to nije sve! Ukoliko pročitate ovaj tekst sada, imate prilike osvojiti DVD izdanja filmskih hitova!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 04.08.2014.

  Nakon akcije lobiranja legendarnih redatelja kao što su Quentin Tarantino, Christopher Nolan i J.J. Abrams, nekoliko je holivudskih filmskih studija uspjelo postići dogovor kojim će se osigurati budućnost snimanja filmova na Kodakovoj filmskoj vrpci. Nakon što je prošle godine FujiFilm izašao iz biznisa proizvodnje filmske vrpce, Kodak je sada jedini proizvođač na tržištu, a ovim su potezom holivudske tvornice snova osigurale svoje zalihe filmske vrpce.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 31.07.2014.

  Bojite se zatvorenog prostora? Onda bolje nemojte gledati ove filmove u kojima su ljudi živi zakopani u lijesu, zaglavljeni u dizalu, zatočeni u kocki, sabijeni u podmornici i opkoljeni u bunkeru. Još gore je to što ste okruženi negostoljubivim svemirom ili morem, a društvo vam prave nepoznati zločinci, Hitler i Sotona. A ako se nađete pod napadom provalnika u sobi panike, onda možete mirno – početi paničariti!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 29.07.2014.

  Filmovi su poput snova – slike koje obuzimaju našu podsvijest i bude najrazličitije emocije. I kao što u snu zaboravljamo na stvarnost, tako nas i filmovi vode u područje između sna i jave u kojemu je sve moguće. Majstori poput Davida Lyncha i Akire Kurosawe vode nas u nadrealne svjetove, Richard Linklater i Jake Paltrow pitaju se što je život, a što san, dok nas Michel Gondry i Christopher Nolan uče da i budni možemo (lucidno) sanjati.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 28.07.2014.

  Sir Ian McKellen i Patrick Stewart, osim u X-Menima, Zvjezdanim stazama i Gospodaru prstenova, zabavljaju obožavatelje i izvan velikih ekrana. Oba su ova sjajna britanska glumca vrlo aktivna na društvenim mrežama, a čovjek koji nam je savršeno dočarao Gandalfa nedavno je objavio svoju fotografiju u novoj ulozi, onoj najslavnijeg detektiva na svijetu – Sherlocka Holmesa. Tako se pridružio nizu slavnih glumačkih imena koja su se okušala u ulozi depresivnog genijalca iz ulice Baker. Slijede samo neka od njih!

  IMA JOŠ!

Po čemu se surfa

Vijesti iz B.net-a

Kraj ljeta ne znači i kraj zabave!

Objavljeno: 26.08.2014.

Još nije kasno da postaneš superjunak komunikacije i zabave - superpromocija traje još 6 dana!

novije

slika naslovnice časopisa

Broj 49. Kolovoz 2014.