Gledaj

Članci

 • Objavljeno: 16.09.2014.

  Jeste li gladni? Niste? Ali pripremite se na glad jer će vas filmski obroci koji slijede oboriti s nogu. Glad može biti zarazna, pogotovo ako gledate kako drugi uživaju u hrani, a upravo se to zbiva u ovim filmskim scenama. Bilo da je riječ o prvom slasnom zalogaju ili prežderavanju punom krivnje, ovi izrazi lica uvjerit će vas da nikada niste jeli ovako ukusnu hranu! Dobro se pripremite prije gledanja kako umjesto grickalica ne bi nastradala tipkovnica!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 15.09.2014.

  Stvarnost je nevjerojatnija od fikcije, to nam je svima dobro poznato. Zato scenaristi serija poput Carstva poroka, čiji se svjetovi vrte oko vješto izbalansiranih mješavina stvarnog i izmišljenog, moraju biti iznimno pažljivi kada je riječ o likovima koji se temelje na pravim, a nimalo običnim ljudima. HBO na male ekrane donosi ekskluzivnu premijeru pete i posljednje sezone serije iz originalne produkcije Carstvo poroka koja je 8. rujna stigla ekskluzivno na HBO GO, a na programu HBO je gledamo od 15. rujna u 21 sat.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 13.09.2014.

  Bande, odmetnici, mafijaši. Od buntovnika vođenih idealom do kriminalaca vođenih mržnjom. Serije i filmovi prepuni krvi, nasilja i brutalnosti, no oni najbolji primjerci ne veličaju to nasilje, već se njime služe kako bi ispričali priče o fascinantnim likovima i njihovim okolinama. Evo našeg izbora najboljih filmova i serija koje se bave bandama.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 11.09.2014.

  Istina, ovo ljeto nije bilo posebno "ljetno", no oni koji su u posljednjih par mjeseci iskusili novu ljubav, vjerojatno nisu ni primijetili vremenske prilike i neprilike. Bila kratka i slatka ili tek uvertira u nešto duže i trajnije, dogodila se u našem vlastitom dvorištu ili na jednom od prekrasnih dalmatinskih otoka, ljetna je romansa uvijek nešto posebno. A takvi su i filmovi koji se njome bave. Slijede oni koji su nam se urezali u pamćenje. I zbog kojih ćete još više plakati za ljetom.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 09.09.2014.

  Od kolijevke pa do groba najljepše je đačko doba! Ovu rečenicu mogu sa smiješkom na licu izgovarati samo oni koji su to doba ostavili u davnoj prošlosti jer tako neupitno dokazuju da se ne sjećaju svih onih svakodnevnih strahova, groznih nedoumica i nezgodnih situacija u kojima su se kao srednjoškolci našli. S odmakom, manjim ili većim, svi mi nalazimo humor u nekim situacijama iz đačkih dana, a oni koji to možda ne mogu samo tako pustiti iz sjećanja – pretvore to u film!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 06.09.2014.

  Da se sutra probudite u prvoj klupi neke učionice, biste li bili oduševljeni ili prestravljeni? U posljednje vrijeme sve je više ljudi koji otvoreno priznaju da im se pomisao na povratak u školske klupe ne čini nimalo privlačnom, no i dalje su brojni oni koji za školskim klupama plaču. U koju god skupinu spadali, jedno je sigurno – filmovi o školi uvijek su jamstvo dobroga provoda!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 06.09.2014.

  Svijet televizijskih serija 1995. godine obilježile su četiri serije: dvije koje su završile i dvije koje su tada tek počinjale, i to po dvije sa svake strane Atlantika. Te smo se godine oprostili od kultnoga Mr. Beana i Života na sjeveru, a oduševila nas je najbolja adaptacija romana Jane Austen, Ponos i predrasude. JAG ćemo, međutim, zamijetiti tek poslije, ali zato NCIS i njegov spin-off NCIS: Los Angeles nikako ne možemo niti želimo ignorirati!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 02.09.2014.

  Godišnji su pri kraju, šanse da ćemo još ići na more su minimalne jer kiša ne samo da se vratila nego uopće nije otišla. No zato je tu dobro staro, pouzdano i natkriveno kino. S nizom novih filmova – bilo da je riječ o novim crtićima prokušanih autora, dobrim akcijskim i svemirskim avanturama ili dobrom hororcu. Jesen nam je uranila, što znači da će nam dobar film o kuhanju odlično sjesti!

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 29.08.2014.

  Forbes je objavio svoju godišnju ljestvicu najbolje plaćenih televizijskih glumaca. Na vrhu se treću godinu u nizu nalazi Ashton Kutcher, a društvo mu prave Jim Parsons i Johnny Galecki koji u svoje novčanike još nisu spremili nove povišice, stoga bi mogli sljedeće godine još bolje kotirati. Svoj debi među najbolje plaćenih petnaest ostvario je Kevin Spacey, a svoje mjesto nikome nema namjeru prepustiti Charlie Sheen, kojemu se nekadašnji angažman u Dva i pol muškarca još uvijek novčano isplati.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 28.08.2014.

  Prije točno dvadeset godina snimljen je Pakleni šund, kultni klasik koji je proslavio redatelja Quentina Tarantina i oživio karijeru Johna Travolte koji prethodno dugo vremena nije snimio zapaženiji film, osim lakonotne komedije Gle tko to govori. Nakon uspjeha Paklenog šunda Travolta je odjednom postao jedan od najprofiliranijih glumaca devedesetih, snimivši niz solidnih hitova kao što su Fenomen, Michael i Čovjek bez lica. Međutim, u zoru novoga tisućljeća sve je otišlo nizbrdo zbog filma Bojno polje Zemlja, ekranizacije istoimenog romana L. Rona Hubbarda.

  IMA JOŠ!

Po čemu se surfa

Vijesti iz B.net-a

Nemoguće postaje svemoguće!

Objavljeno: 15.09.2014.

Svemoguća B.net promocija od 1. do 30. rujna u okviru B.net ponude nudi šest mjeseci najbržeg i nastablinijeg neograničenog interneta s brzinama do 20 Mbit/s za 0 kn mjesečno.

novije

slika naslovnice časopisa

Broj 50. Rujan 2014.