Harrelson i McConaughey u TV seriji

Poznati dvojac u televizijskom lovu na serijskog ubojicu

Komentari

Piše: Denis Vukoja
13.04.2012.

Čini se da bi ova nova policijska serija, radnoga naslova True Detectives, mogla postati jednim od zanimljivijih televizijskih događaja sljedeće godine. Naime, dugogodišnji prijatelji i velike filmske zvijezde Woody Harrelson i Matthew McConaughey pristali su glumiti glavne uloge u osam nastavaka policijske serije koju je napisao Nic Pizzolatto. Riječ je o prvoj televizijskoj suradnji ovoga dvojca koji iza sebe ima već dva zajednička projekta.

Woody Harrelson je svoju uspješnu karijeru započeo na televiziji u kultnoj seriji Kafić Uzdravlje, dok je Matthew McConaughey gradio filmsku karijeru uz povremena gostovanja u serijama poput Eastbound and Down. Sada se Woody odlučio vratiti svojim korijenima, a pridružio mu se prijatelj Matthew s kojim je već glumio u simpatičnoj komediji Edtv, čija je nesreća bila što se pojavila u kinima nakon genijalnoga Trumanova showa koji ju je potpuno zasjenio. Nakon toga su glumili u bezveznoj komediji Surfer, Dude pa se nadamo da će njihova treća zajednička suradnja ipak biti znatno uspješnija.

Riječ je o seriji koja radnjom prati dvojicu detektiva čiji se životi isprepliću tijekom razdoblja od 17 godina, koliko je trajao njihov lov na serijskog ubojicu u Louisiani, a navodno bi trebala biti drukčija od ostalih policijskih serija zbog potpuno drukčijeg pristupa i strukturiranja. Serija je zamišljena tako da prikazuje spomenute događaje iz brojnih perspektiva putem naracije više različitih likova. Režije se prihvatio Cary Fukunaga (film Jane Eyre), no najviše nade u cijeli projekt ipak ulijeva autor serije Nic Pizzolatto. Premda se ne može pohvaliti pretjeranom produktivnošću, riječ je o hvaljenom i nagrađivanom spisatelju koji je radio na izvrsnoj seriji Ubojstvo.

Komentari

Po čemu se surfa

Vijesti iz B.net-a

Obogatili smo se s 11 fantastičnih programa! :)

Objavljeno: 14.07.2015.

Ne propustite urnebesne komedije na Comedy Central Extra, pratite što savjetuju vodeći zdravstveni stručnjaci na The Medical Channel ili pratite glazbene trendove uz Kerrang i Smash Hits!

novije

slika naslovnice časopisa

Broj 55. Veljača 2015.