Još dvije sezone Dva i pol muškarca

Problematični Charlie Sheen popustio producentima

Komentari

Piše: Denis Vukoja
06.12.2010.

Problematični Charlie Sheen najnoviji je dokaz otrcanoj tvrdnji da nema loše reklame te da nije bitno što se govori, nego samo da se govori. Naime, nakon brojnih skandala koje izaziva već godinama, te svega nekoliko mjeseci nakon što je bio priveden zbog obiteljskog nasilja, Charlieju je tvrtka CBS ponudila novi ugovor.

Da stvar bude zanimljivija, producenti su ga morali moljakati da produži ugovor, a na kraju su ga konačno pridobili ponudivši mu rekordnu plaću od 1,25 milijuna dolara po epizodi. Takva količina zelembaća bila je dovoljna da se Charlie obveže producentima na još dvije godine uloge koja mu je spasila karijeru i koju on igra već osmu sezonu. Lukavi Charlie čak ih je uspio nagovoriti na ugovornu klauzulu po kojoj nakon devete sezone on ipak može odustati, što bi mu moglo poslužiti da još jednom dobije povišicu.

Charlie Sheen photo by Angela George

Serija Dva i pol muškarca među dvadeset je najgledanijih televizijskih serija još od početka emitiranja 2003. godine, a ovu najgledaniju komičnu seriju svaki tjedan prati 14 milijuna gledatelja.

Komentari

Po čemu se surfa

Vijesti iz B.net-a

myZen.tv HD vas nagrađuje

Objavljeno: 01.10.2014.

Posjeti online.hr i sudjeluj u nagradnom natječaju koji organiziramo u suradnji s myZen.tv HD programom koji se nalazi u ponudi Start HD i Komplet HD paketima. Nagradni natječaj traje do 13. listopada 2014. i u njemu možete osvojiti prostirke za vježbanje joge ili trake za pilates. Odgovorite na prvo nagradno pitanje i 14. listopada saznajte jeste li jedan od dobitnika!

novije

slika naslovnice časopisa

Broj 50. Rujan 2014.