Još dvije sezone Dva i pol muškarca

Problematični Charlie Sheen popustio producentima

Komentari

Piše: Denis Vukoja
06.12.2010.

Problematični Charlie Sheen najnoviji je dokaz otrcanoj tvrdnji da nema loše reklame te da nije bitno što se govori, nego samo da se govori. Naime, nakon brojnih skandala koje izaziva već godinama, te svega nekoliko mjeseci nakon što je bio priveden zbog obiteljskog nasilja, Charlieju je tvrtka CBS ponudila novi ugovor.

Da stvar bude zanimljivija, producenti su ga morali moljakati da produži ugovor, a na kraju su ga konačno pridobili ponudivši mu rekordnu plaću od 1,25 milijuna dolara po epizodi. Takva količina zelembaća bila je dovoljna da se Charlie obveže producentima na još dvije godine uloge koja mu je spasila karijeru i koju on igra već osmu sezonu. Lukavi Charlie čak ih je uspio nagovoriti na ugovornu klauzulu po kojoj nakon devete sezone on ipak može odustati, što bi mu moglo poslužiti da još jednom dobije povišicu.

Charlie Sheen photo by Angela George

Serija Dva i pol muškarca među dvadeset je najgledanijih televizijskih serija još od početka emitiranja 2003. godine, a ovu najgledaniju komičnu seriju svaki tjedan prati 14 milijuna gledatelja.

Komentari

Po čemu se surfa

Vijesti iz B.net-a

Obogatili smo se s 11 fantastičnih programa! :)

Objavljeno: 14.07.2015.

Ne propustite urnebesne komedije na Comedy Central Extra, pratite što savjetuju vodeći zdravstveni stručnjaci na The Medical Channel ili pratite glazbene trendove uz Kerrang i Smash Hits!

novije

slika naslovnice časopisa

Broj 55. Veljača 2015.