Još dvije sezone Dva i pol muškarca

Problematični Charlie Sheen popustio producentima

Komentari

Piše: Denis Vukoja
06.12.2010.

Problematični Charlie Sheen najnoviji je dokaz otrcanoj tvrdnji da nema loše reklame te da nije bitno što se govori, nego samo da se govori. Naime, nakon brojnih skandala koje izaziva već godinama, te svega nekoliko mjeseci nakon što je bio priveden zbog obiteljskog nasilja, Charlieju je tvrtka CBS ponudila novi ugovor.

Da stvar bude zanimljivija, producenti su ga morali moljakati da produži ugovor, a na kraju su ga konačno pridobili ponudivši mu rekordnu plaću od 1,25 milijuna dolara po epizodi. Takva količina zelembaća bila je dovoljna da se Charlie obveže producentima na još dvije godine uloge koja mu je spasila karijeru i koju on igra već osmu sezonu. Lukavi Charlie čak ih je uspio nagovoriti na ugovornu klauzulu po kojoj nakon devete sezone on ipak može odustati, što bi mu moglo poslužiti da još jednom dobije povišicu.

Charlie Sheen photo by Angela George

Serija Dva i pol muškarca među dvadeset je najgledanijih televizijskih serija još od početka emitiranja 2003. godine, a ovu najgledaniju komičnu seriju svaki tjedan prati 14 milijuna gledatelja.

Komentari

Po čemu se surfa

Vijesti iz B.net-a

Super paketi

Objavljeno: 15.04.2014.

B.net od danas nudi nove Super pakete koji uključuju kombinaciju digitalne televizije, fiksne telefonije i neograničenog surfanja internetom po značajno većim brzinama. Tako sada brzina interneta u Super 3D paketu iznosi do 20 Mbit/s, a u Super 2D paketima do 15 Mbit/s, što je znatno povećanje u odnosu na dosadašnje brzine do 12 Mbit/s u paketima.

novije

slika naslovnice časopisa

Broj 45. Travanj 2014.