Pingvini iz Madagascara u svom filmu

Najavljen spin-off popularnog animiranog serijala

Komentari

Piše: Denis Vukoja
30.03.2011.

DreamWorksov hit-crtić Madagaskar iz 2005. godine ostvario je veliki uspjeh u kinima – zaradio je čak 530 milijuna dolara diljem svijeta, pa su nastavci crtića bili posve očekivani. Tri godine nakon originala snimljen je drugi dio – Madagaskar: Bijeg u Afriku, koji je bio još uspješniji, zaradivši 70-ak milijuna dolara više, pa je odmah najavljen i treći dio. U kina će stići dogodine, a u međuvremenu su producenti odlučili tu zlatnu koku iscijediti do kraja: najavili su spin-off s najsimpatičnijim likovima iz tog crtića – pingvinima.

Militantni pingvini iz crtića, premda epizodni likovi, jako su se svidjeli publici te su postali vrlo popularni, čemu je pridonio i kratki crtić s njima kao glavnim protagonistima (The Madagascar Penguins in a Christmas Caper), što je u konačnici dovelo do televizijske serije The Penguins of Madagascar. Potonja je nakon nedodirljivog Spužva Boba bila druga najgledanija animirana serija prošle godine, među gledateljima od dvije do jedanaest godina.

Sad je i službeno potvrđeno da uskoro stiže i njihovo prvo samostalno cjelovečernje izdanje. Na projektu će raditi scenaristi Alan J. Schoolcraft i Brent Simons, inače pisci prošlogodišnje animirane uspješnice Megamind. Još nije odabran redatelj, kao ni datum dolaska crtića u kina, ali prije nas ionako očekuje još jedno izdanje Madagascara u 2012., pa će pingvini vjerojatno na red doći nakon toga.

Komentari

Po čemu se surfa

Vijesti iz B.net-a

Dobitnici nagradne igre B.net Videoteka – Pogledaj i osvoji!

Objavljeno: 17.12.2014.

Sukladno pravilima nagradne igre B.net Videoteka – Pogledaj i osvoji!, izvučeni su sretni dobitnici vrijednih nagrada. Nagradna igra odvijala se u razdoblju od 08.11.2014. do 12.12.2014. godine te su u njoj sudjelovali svi B.netovi korisnici, koji su u navedenom razdoblju unajmili film iz B.net Videoteke. Nagrade se preuzimaju na B.netovim prodajnim mjestima, a o vremenu preuzimanja nagrade svaki će korisnik biti obaviješten.

novije

slika naslovnice časopisa

Broj 53. Prosinac 2014.