Regionalna premijera serije Dodir na Fox Lifeu

Najnoviji projekt Kiefera Sutherlanda

Komentari

Piše: Marta Tošić
27.03.2012.

Od večeras na Fox Lifeu svakoga utorka možete pratiti novu seriju Kiefera Sutherlanda – Dodir. Kreator serije je Tim Kring, koji stoji i iza naslova kao što su Heroji i Ne podcjenjuj Jordan, a uz njega i Sutherlanda još jedno veliko ime je ono Dannyja Glovera koji ima jednu od glavnih uloga. Svoju svjetsku premijeru serija je imala prije tjedan dana, a zasad je naručeno 13 epizoda za prvu sezonu. Za sve gledatelje organizirana je i globalna nagradna igra – pobjednici će biti uključeni u najavnu rolu zadnje epizode prve sezone, dok će se odabrani radovi prikazivati na Times Squareu u New Yorku.

U središtu priče je udovac i samohrani otac Martin Bohm (Kiefer Sutherland) kojega progoni nemogućnost komunikacije s jedanaestogodišnjim nijemim sinom Jakeom (David Mazouz). Nakon višestrukih bezuspješnih pokušaja da Jake redovno pohađa nastavu, Martina posjećuje socijalna radnica Clea Hopkins (Gugu Mbatha-Raw) kako bi procijenila Jakeovu situaciju. Sve se počne mijenjati kad Martin otkrije da Jake posjeduje rijedak talent – sposobnost da vidi obrasce koji povezuju naoko nepovezane događaje.

Dodir

Martin upoznaje Arthura Tellera (Danny Glover), profesora i eksperta za djecu koja imaju neobične talente povezane uz brojeve. Martin ubrzo shvaća kako je njegov zadatak dešifrirati brojeve kojima je njegov sin opsjednut i povezati ih s cijelim nizom sudbina na koje će utjecati.

Dodir

I hrvatski gledatelji serije Dodir mogu sudjelovati u globalnoj nagradnoj igri Touch Global Connections. Za igru se prijavljuje na službenoj Facebook stranici serije, a potrebno je snimiti fotografiju ili videozapis na temelju jedne od zadanih tema (sudbina, hrabrost, čuda, povjerenje, obitelj, veze, ponovni susreti, ja, predviđanja). Birat će se finalisti iz cijeloga svijeta koji mogu biti uključeni u posljednju epizodu sezone ili se pojaviti na velikome plakatu na Times Squareu u New Yorku.

Gledajte:

Dodir
od 27.3.2012. utorkom u 20:55 (Fox Life)

Čitajte:

Top 5 serija u ožujku
3Dmag #20

Komentari

Po čemu se surfa

Vijesti iz B.net-a

Obogatili smo se s 11 fantastičnih programa! :)

Objavljeno: 14.07.2015.

Ne propustite urnebesne komedije na Comedy Central Extra, pratite što savjetuju vodeći zdravstveni stručnjaci na The Medical Channel ili pratite glazbene trendove uz Kerrang i Smash Hits!

novije

slika naslovnice časopisa

Broj 55. Veljača 2015.