Profil korisnika

fotografija korisnika
Korisničko ime
zlatko
Ime
Zlatko Bukač
Spol
Muško

Omiljeni članci

 • Objavljeno: 25.01.2011.

  Trumanov show je antiutopija koja prikazuje jedno hipotetsko društvo koje će radikalizirati ideju narušavanja privatnosti. Što povezuje Trumanov show i Orwellovu 1984.? I što oba ova filma razlikuje od Matrixa? Odgovor je – užitak.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 16.01.2011.

  Naši pametni telefoni ne služe samo za posjet Facebooku ili Twitteru, igranje i slušanje glazbe. Ljudi se također vole informirati o aktualnim događanjima u sportu, kulturi ili svijetu slavnih. Ovoga puta vam donosimo najbolje aplikacije novinskih portala koje će vas zabaviti u trenucima kad u kafiću svi listaju novine osim vas.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 12.01.2011.

  Redatelj, scenarist i producent J. J. Abrams, te njegovi prijatelji, također scenaristi i producenti Roberto Orci i Alex Kurtzman, okupljeni su u neformalnu skupinu koju strani novinari nazivaju "nerd pack", zahvaljujući njihovim zajedničkim projektima kao što su nova verzija Zvjezdanih staza te serije Na rubu i Alias (nenadmašne Izgubljene Abrams je radio s drugim partnerima). Nakon što je Abrams s televizije vrlo uspješno prešao u filmske vode, sada se na isti potez odvažio Kurtzman.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 10.01.2011.

  Početak ovogodišnjeg izdanja kultne emisije Saturday Night Live počeo je sjajnom gledanošću, najvećom još od svibnja prošle godine i gostovanja legendarne Betty White. Razlozi dobroj gledanosti najvjerojatnije leže u činjenici da je gost showa ovog vikenda bio Jim Carrey, a po komentarima na forumima može se pročitati da se radilo o najduhovitijem nastupu u SNL-u zadnjih godina.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 04.01.2011.

  Televizija je odavno pokazala da može biti zanimljivija od filmske industrije, a zadnjih je godina sve više primjera televizijskih produkcija koje su po svemu superiorne kinonaslovima. Mnogo je razloga za to, što zaslužuje i poseban osvrt, no valja reći da je svojevremeno san većine televizijskih zvijezda bio prelazak na film, dok danas nije nikakva sramota da filmske A-zvijezde ili redatelji odrade televizijski posao. Najnoviji dokazi tome su Carstvo poroka i Treme, koji nam stižu početkom godine.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 02.01.2011.

  Ova je godina bila bogata iznenađenjima, bombastičnim najavama, velikim turnirima, razočaranjima i eksplozijama mobilnih igara. Unutar cijelog tog lunaparka pojavili su se i neki istinski biseri – na koje biste svakako trebali baciti pogled. Donosimo našu skromnu i neizbježno subjektivnu top-listu igara u kojima smo uživali u zadnjih 365 dana. A evo i obrazloženja našeg izbora...

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 15.12.2010.

  Htjeli mi to ili ne, vremena se mijenjaju, pa tako i današnja djeca i mladi imaju svoje nove junake, nove priče i nove avanture. Nostalgija nas vraća u mladost, pa smo skloni prisjećati se Bipsića, Skeletora i Kapetana Planeta, prenagljujući u zaključku da bi oni današnjoj djeci mogli značiti ono što su značili nama. No ipak je istina da postoje sličnosti između današnjih naslova i onih iz prošlosti. Usporedit ćemo junake različitih doba, započevši s dvojicom dječaka koji su na svojim plećima nosili odgovornost za cijeli svijet.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 08.12.2010.

  Pod utjecajem vijesti da će se trenutačno najomiljeniji televizijski par – Kate i Rick – u jednoj od budućih epizoda serije Castle konačno poljubiti (da, dobro ste pročitali!), prisjetili smo se drugih omiljenih parova i njihovih dugo iščekivanih poljubaca. Ovo je samo prvih pet koji su nam pali na pamet i za koje mislimo da prve treba spomenuti, no bit će ih svakako još.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 02.12.2010.

  Filmska je industrija potpuno prihvatila društvene medije i koristi ih na sve moguće načine – od promocije i stvaranja viralnih marketinških kampanja za velike holivudske hitove pa do skretanja pozornosti i skupljanja financijskih sredstava za nezavisne filmske projekte. Filmaši su shvatili da su društveni mediji odlično mjesto za rano privlačenje fanova i promociju filmskih ostvarenja.

  IMA JOŠ!
 • Objavljeno: 28.11.2010.

  Svaka jesen sa sobom donosi i nove serije. Među njima su i različiti sitcomovi – a ima ih od onih neugodno loših pa sve do krasnih iznenađenja koja potraju nekoliko sezona. Ova jesen i nije donijela preveliku gužvu, budući da je nekoliko prošlogodišnjih prvijenaca zbog velikog uspjeha nastavilo svoj život (primjerice The Community). No nove serije dolaze, a da ne biste sami gubili vrijeme na njihovo otkrivanje, izdvajamo one najnovije.

  IMA JOŠ!

Po čemu se surfa

Vijesti iz B.net-a

Obogatili smo se s 11 fantastičnih programa! :)

Objavljeno: 14.07.2015.

Ne propustite urnebesne komedije na Comedy Central Extra, pratite što savjetuju vodeći zdravstveni stručnjaci na The Medical Channel ili pratite glazbene trendove uz Kerrang i Smash Hits!

novije

slika naslovnice časopisa

Broj 55. Veljača 2015.