B.net vas vodi na Animafest

Osvojite komplete ulaznica na Twitteru

Komentari

Piše: Irena Rašeta
24.05.2011.

Kao što smo već najavili, sljedećeg tjedna počinje 21. izdanje svjetskog festivala animiranog filma – Animafesta. Od 31. svibnja do 5. lipnja u zagrebačkim kinima Europa i Tuškanac bit će prikazana 22 dugometražna i 47 kratkometražnih filmova, podijeljenih u sedam programa, a u narednim danima do početka Animafesta, podijelit ćemo 5 kompleta ulaznica. Sve što trebate je točno odgovoriti na pitanje koje ćemo svakoga dana u podne postaviti na Twitteru.

Pitanja iz svijeta animiranog filma postavit ćemo na Twitteru u podne svakog dana (osim za vikend) do Animafesta, a odgovore ćete moći pronaći na Onlineu. Vi odgovarate također na Twitteru uz nužni hashtag #animafest. Svaki dan u 16 sati među točnim odgovorima nasumično ćemo odabrati jednog znalca i sretnika koji će dobiti komplet ulaznica za ovogodišnji Animafest.

Pravila:

  • Nagradni natječaj traje od utorka 24. svibnja do petka 27. svibnja te u ponedjeljak 30. svibnja. Svaki dan ćemo podijeliti jedan od ukupno pet kompleta ulaznica za Animafest.
  • Pitanja postavljamo na Twitteru i priznaju se samo odgovori na Twitteru. Odgovor mora biti upućen na @bnethr i sadržavati hashtag #animafest.
  • Pitanja postavljamo svaki dan u podne, a nagradnu igru zaključujemo u 16 sati. Odgovore na pitanja možete potražiti na Onlineu.
  • Dobitnik će se odabrati nasumično među točnim odgovorima.
  • Jedna osoba može osvojiti samo jedan komplet ulaznica.
  • Neće se uvažiti odgovori koji ne slijede pravila nagradnog natječaja.

Sretno!

Komentari

Po čemu se surfa

Vijesti iz B.net-a

Prvi ovogodišnji 3Dmag je stigao!

Objavljeno: 14.01.2015.

Kao i uvijek – 3Dmag donosi za svakog ponešto!Na bnet.hr i B.net  Facebook stranici u sklopu teme novog broja 3Dmaga pročitajte što nas sve očekuje u, kako stručnjaci kažu, najunosnijoj filmskoj godini u povijesti!

novije

slika naslovnice časopisa

Broj 54. Siječanj 2015.