B.net vas vodi na Animafest

Osvojite komplete ulaznica na Twitteru

Komentari

Piše: Irena Rašeta
24.05.2011.

Kao što smo već najavili, sljedećeg tjedna počinje 21. izdanje svjetskog festivala animiranog filma – Animafesta. Od 31. svibnja do 5. lipnja u zagrebačkim kinima Europa i Tuškanac bit će prikazana 22 dugometražna i 47 kratkometražnih filmova, podijeljenih u sedam programa, a u narednim danima do početka Animafesta, podijelit ćemo 5 kompleta ulaznica. Sve što trebate je točno odgovoriti na pitanje koje ćemo svakoga dana u podne postaviti na Twitteru.

Pitanja iz svijeta animiranog filma postavit ćemo na Twitteru u podne svakog dana (osim za vikend) do Animafesta, a odgovore ćete moći pronaći na Onlineu. Vi odgovarate također na Twitteru uz nužni hashtag #animafest. Svaki dan u 16 sati među točnim odgovorima nasumično ćemo odabrati jednog znalca i sretnika koji će dobiti komplet ulaznica za ovogodišnji Animafest.

Pravila:

  • Nagradni natječaj traje od utorka 24. svibnja do petka 27. svibnja te u ponedjeljak 30. svibnja. Svaki dan ćemo podijeliti jedan od ukupno pet kompleta ulaznica za Animafest.
  • Pitanja postavljamo na Twitteru i priznaju se samo odgovori na Twitteru. Odgovor mora biti upućen na @bnethr i sadržavati hashtag #animafest.
  • Pitanja postavljamo svaki dan u podne, a nagradnu igru zaključujemo u 16 sati. Odgovore na pitanja možete potražiti na Onlineu.
  • Dobitnik će se odabrati nasumično među točnim odgovorima.
  • Jedna osoba može osvojiti samo jedan komplet ulaznica.
  • Neće se uvažiti odgovori koji ne slijede pravila nagradnog natječaja.

Sretno!

Komentari

Vijesti iz B.net-a

Obogatili smo se s 11 fantastičnih programa! :)

Objavljeno: 14.07.2015.

Ne propustite urnebesne komedije na Comedy Central Extra, pratite što savjetuju vodeći zdravstveni stručnjaci na The Medical Channel ili pratite glazbene trendove uz Kerrang i Smash Hits!

novije

slika naslovnice časopisa

Broj 55. Veljača 2015.