Mr. Mad Men

Nacrtani momci i djevojke s Madisona

Komentari

Piše: Irena Rašeta
01.11.2010.

Spojimo li likove iz serije Momci s Madisona i nacrtane likove iz književnih serijala Mr. Men i Little Miss, što ćemo dobiti? Rezultat je prikladno retro, očekivano duhovit i simpatično vulgaran.

Mr. Draper, Little Miss Joan, Mr. Campbell, Little Miss Betty, Little Miss Peggy i Mr. Sterling likovi su simpatične online slikovnice Mr. Sterling Gets Angry, koju su napravili daroviti ljudi s britanskih humorističkih web stranica The Poke.

The Poke je startao relativno nedavno, u srpnju ove godine, i vrlo se brzo profilirao kao najbrže rastući humoristički site u Velikoj Britaniji. Teme koje obrađuje su vanjska i unutarnja politika, sport i televizija te znanost i tehnologija, a sa satiriziranjem serije Momci s Madisona dospjeli su i na svjetsku scenu.

Za svoju madmanovsku slikovnicu nadahnuli su se ljupkim i duhovitim likovima koje će publika uspoređivati s britanskim serijama slikovnica Mr. Men i Little Miss autora Rogera i Adama Hargreavesa, zatim s animiranom serijom nastalom prema tim slikovnicama, kao i s vrlo popularnim Mr. Men i Little Miss majicama za djecu i odrasle. Rezultat je slikovnica s izuzetno simpatičnim i drskim crtanim likovima koji piju, puše i imaju problema s održavanjem monogamnih veza, a koja u svakom slučaju – nije za djecu!

Gledajte:

Momci s Madisona (Fox Life, 1. i 2. sezona)
Serija prati živote nemilosrdnih muškaraca i žena iz agencije za oglašavanje u New Yorku šezdesetih.

Momci s Madisona

Trenutna ocjena: 100%

(1 glas)

Komentari

Po čemu se surfa

Vijesti iz B.net-a

Obogatili smo se s 11 fantastičnih programa! :)

Objavljeno: 14.07.2015.

Ne propustite urnebesne komedije na Comedy Central Extra, pratite što savjetuju vodeći zdravstveni stručnjaci na The Medical Channel ili pratite glazbene trendove uz Kerrang i Smash Hits!

novije

slika naslovnice časopisa

Broj 55. Veljača 2015.