Snimite svoj Lego film

Cool aplikacija

Komentari

Piše: Anela Senčar
29.04.2012.

Obožavatelji bezvremenskih "legića" i DC-ovih superheroja uživat će u novoj aplikaciji koja spaja nekoliko strasti u jednu. Budući da YouTube obiluje videima koje su fanovi snimili koristeći svoju zbirku popularnih kocaka, ova tvrtka odlučila je napraviti vrlo jednostavnu aplikaciju koja korisnicima svih godina omogućava da kreiraju kratke filmove u kojima će glavni junaci biti Wonder Woman, Superman, Batman i ostali. Pokušajte, velika je vjerojatnost da ćete biti uspješniji od Joela Schumachera i njegova filma Batman i Robin!

Lego Super Hero Movie Maker naziv je aplikacije koju možete preuzeti na iTunesu i koja omogućava klincima, geekovima i svim fanovima da izigravaju Tima Burtona dok snimaju svoj film o superjunacima u stop-motionu, koristeći samo iPhone. Za pomoć oko kreiranja priče i poboljšavanja estetskoga dojma, uključeno je jedanaest superheroja iz DC-jeve serije koje možete izabrati, a osim toga možete se odlučiti između pet različitih glazbenih podloga, brojnih filtera koji će sliku učiniti još boljom te, prije svega, odabrati naslov svoga filma. Osim odličnoga retro dizajna, aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje, a nakon snimanja i editiranja, svoj film možete podijeliti s frendovima.

Komentari

Po čemu se surfa

Vijesti iz B.net-a

Vani je novi 3Dmag!

Objavljeno: 15.12.2014.

U 53. broju najboljeg filmskog TV magazina donosimo Retrospektivu televizijske 2014. godine te pregled Nezaboravnih filmskih klasika. Zvijezda mjeseca je legenda britanskog glumišta Maggie Smith, a premijera mjeseca nova pustolovna serija Knjižničari. Sportski dio donosi pregled Uzbudljive sportske 2014. godine, a oni najmlađi mogu uživati u cjelodnevnoj Božićnoj zabavi na malim ekranima.Svoj 3Dmag možeš prolistati na B.net Facebook ili na službenoj stranici bnet.hr.

slika naslovnice časopisa

Broj 53. Prosinac 2014.