Snimite svoj Lego film

Cool aplikacija

Komentari

Piše: Anela Senčar
29.04.2012.

Obožavatelji bezvremenskih "legića" i DC-ovih superheroja uživat će u novoj aplikaciji koja spaja nekoliko strasti u jednu. Budući da YouTube obiluje videima koje su fanovi snimili koristeći svoju zbirku popularnih kocaka, ova tvrtka odlučila je napraviti vrlo jednostavnu aplikaciju koja korisnicima svih godina omogućava da kreiraju kratke filmove u kojima će glavni junaci biti Wonder Woman, Superman, Batman i ostali. Pokušajte, velika je vjerojatnost da ćete biti uspješniji od Joela Schumachera i njegova filma Batman i Robin!

Lego Super Hero Movie Maker naziv je aplikacije koju možete preuzeti na iTunesu i koja omogućava klincima, geekovima i svim fanovima da izigravaju Tima Burtona dok snimaju svoj film o superjunacima u stop-motionu, koristeći samo iPhone. Za pomoć oko kreiranja priče i poboljšavanja estetskoga dojma, uključeno je jedanaest superheroja iz DC-jeve serije koje možete izabrati, a osim toga možete se odlučiti između pet različitih glazbenih podloga, brojnih filtera koji će sliku učiniti još boljom te, prije svega, odabrati naslov svoga filma. Osim odličnoga retro dizajna, aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje, a nakon snimanja i editiranja, svoj film možete podijeliti s frendovima.

Komentari

Po čemu se surfa

Vijesti iz B.net-a

B.net i Travel Channel te pozivaju – osvoji putovanje u London!

Objavljeno: 01.09.2014.

Ukoliko si korisnik našeg Proširenog paketa ili ćeš to tek postati, a voliš putovati i uvijek si spreman na pustolovinu zgrabi priliku i osvoji putovanje u London! U suradnji s Travel Channel, koji je najveći svjetski TV program specijaliziran za putovanje i uživanje te se nalazi u ponudi Proširenog paketa , pripremili smo nagradnu igru u kojoj možeš osvojiti putovanje u London za dvoje ili neki od deset poklon paketa Travel Channel-a.Više informacija o nagradnoj igri možeš saznati ovdje.

slika naslovnice časopisa

Broj 49. Kolovoz 2014.