Snimite svoj Lego film

Cool aplikacija

Komentari

Piše: Anela Senčar
29.04.2012.

Obožavatelji bezvremenskih "legića" i DC-ovih superheroja uživat će u novoj aplikaciji koja spaja nekoliko strasti u jednu. Budući da YouTube obiluje videima koje su fanovi snimili koristeći svoju zbirku popularnih kocaka, ova tvrtka odlučila je napraviti vrlo jednostavnu aplikaciju koja korisnicima svih godina omogućava da kreiraju kratke filmove u kojima će glavni junaci biti Wonder Woman, Superman, Batman i ostali. Pokušajte, velika je vjerojatnost da ćete biti uspješniji od Joela Schumachera i njegova filma Batman i Robin!

Lego Super Hero Movie Maker naziv je aplikacije koju možete preuzeti na iTunesu i koja omogućava klincima, geekovima i svim fanovima da izigravaju Tima Burtona dok snimaju svoj film o superjunacima u stop-motionu, koristeći samo iPhone. Za pomoć oko kreiranja priče i poboljšavanja estetskoga dojma, uključeno je jedanaest superheroja iz DC-jeve serije koje možete izabrati, a osim toga možete se odlučiti između pet različitih glazbenih podloga, brojnih filtera koji će sliku učiniti još boljom te, prije svega, odabrati naslov svoga filma. Osim odličnoga retro dizajna, aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje, a nakon snimanja i editiranja, svoj film možete podijeliti s frendovima.

Komentari

Vijesti iz B.net-a

Pripremi se za novu sezonu Igre prijestolja uz novi 3Dmag

Objavljeno: 14.04.2014.

U novom, 45. broju 3Dmaga donosimo rekapitulaciju proteklih zbivanje, najavu novih zapleta te niz zanimljivosti vezanih uz seriju Igra prijestolja. Pišemo o seriji Laži mi i prisjećamo se svih likova iz mega popularne serije Bračne vode. Zvijezda mjeseca je Eddie Murphy, najunosniji glumac svih vremena, kralj komedija čiji su filmovi ukupno zaradili gotovo četiri milijarde dolara. Uz navedene tema tu je još i zanimljivi odabir filmova, serija i dokumentaraca na B.net TV i u B.net Videoteci. 3Dmag je dostupan za preuzimanje na AppStoreu te za listanje na bnet.hr i B.net Facebook stranici.

slika naslovnice časopisa

Broj 45. Travanj 2014.